מיץ אבטיח

מיץ אבטיח

       

נשארו שאריות אבטיח במקרר? לא לזרוק! הכינו מיץ אבטיח.
איך מכינים? בבלנדר: כוס אחת של קוביות אבטיח קפואות + רבע כוס מים + עלה של נענע או בזיליקום
– לא חובה לערבל עד למרקם חלק וליהנות ממיץ קר, מרענן וטעים.


יתרונות המיץ:
האבטיח מכיל ליקופן – (אותו החומר שמצוי בעגבניה),
חומר נוגד חמצון חזק,
שמגן מפני מחלות לב וכלי דם ואפילו מפחית את הסיכון לסרטן הערמונית.
– הוא טוב למערכת העיכול, מסלק רעלים ומנקה את הכליות והכבד.
– מכיל ויטמין B6 אשר טוב למניעת דיכאון מתח, ו-pms אצל נשים.
– עוד אחד שבטח לא ידעתם
– האבטיח מכיל חומרים שמגנים מנזקי השמש,
פרט חשוב במיוחד בקיץ הישראלי!